Juhlat

Vähennä stressiä ja säästä aikaa! Tämä on juhlien taikaa! Jätä juhlasuunnittelu ja juhlien toteuttaminen minun huolekseni. Voit päättää suunnittelenko juhlat puolestasi kokonaan tai vain osan. Vai käärinkö hihat ja toteutan juhlat alusta loppuun. Luon sinun budjettiisi sopivan kokonaisuuden.

Tutustu juhlaesimerkkeihin. Ota yhteyttä ja teen sinulle tarjouksen!

 

Juhla esimerkkejä

Juhlasi voi koostua eri kokonaisuuksista esimerkiksi: pitopalvelu, valokuvaus, ohjelma, somistus, juhlapaikka, bändi, astiasto, kukat, siivous, kyyditys. Kilpailutan palveluntarjoajat ja verkostossani on loistavia yhteistyökumppaneita. Vain mielikuvitus on rajana!

 

Synttärit

Synttärit ovat kiva juhla koota sukulaiset sekä ystävät yhteen viettämään iloinen ja ikimuistoinen hetki yhdessä. Juhla voi olla pieni tai suuri, nauti itse juhlasta ja jätä suunnittelu minulle.

 

Häät

Häät ovat ainutkertainen ja ikimuistoinen juhla, jonka toivoisi aina onnistuvan. Aina kuitenkaan ei oma aika ja ideat riitä kokonaisuuden suunnitteluun, jolloin on hyvä ottaa minut avuksi. Suunnittelen hääjuhlan alusta loppuun tai halutessasi jonkun osan siitä.

 

Kastejuhlat ja Baby Showerit

Pienen ihmisen ensimmäinen tärkeä juhla herkistää jokaisen vanhemman. Se on erityinen ja antaa lapselle tärkeän alun elämään. Kastejuhlia, Nimiäisiä tai Baby showereita ei vietetä kovin montaa kertaa elämässä, joten jokainen toivoo juhlan onnistuvan. Pienokaisen kanssa riittää alussa touhua, joten suunnittelu on hyvä jättää hoidettavakseni.

 

Polttarit

Polttareita on niin monen näköisiä kuin on polttarisankareitakin. Useimmiten polttareista jää mahtavia muistoja ja ne pyritäänkin toteuttamaan sankarin näköisiksi ja tyylisiksi. Polttareihin löydät suunnittelupalvelun kautta laajat ideat eri budjeteilla.

 

Lastenjuhlat

Jokaiselle lapselle omat syntymäpäivät ovat odotetuin ja toivotuin juhla. Miksipä lapselle ei annettaisi juhlaa, jonka kaikki muistavat?

 

Illanvietto

Irtiotot ja illanvietot ystävien, puolison, sukulaisten tai työntekijöiden kanssa ovat välillä tervetullut ja virkistävä kokemus. Annan illanviettoonne ideat ja järjestän sinun tarpeisiisi sopivan juhlan esim. pikkujoulut, Halloween juhlat, illanistujaiset jne. 

 

Rippi- ja Ylioppilasjuhlat

Ylioppilas- ja rippijuhlat ovat nuoren elämässä tärkeä ja muistoja jättävä juhla. Tällöin elämme nuoruuden kulta-aikoja ja miksipä juhlista ei tekisi myös sellaisia, jotka jäävät sydämiin ja mahtaviin muistoihin. Jätä juhlien suunnittelu ja järjestäminen minun huolekseni ja keskittykää lapsenne kanssa hänelle tärkeisiin asioihin.

 

Yritysjuhlat

Yritysjuhlat kuten pikkujoulut, tykypäivät, kevätretket yms. on mukava tapa näyttää työntekijöilleen, kuinka heistä välitetään. Yhdessä vietetty aika työntekijöiden ja työnantajien välillä on mainiota aikaa tutustua paremmin toisiinsa. Yrityspaketin suunnittelen yrityksen toiveiden mukaan ja henkilömäärään soveltuen.

 

Toteuta Haave

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva taianomainen tapahtuma!

Web Design by Some Strategist